Wie zijn de mensen achter HEIMverANDER(t) ?
HEIM Amber

Het team van HEIM verANDER(t) bestaat uit:

Vele buurtbewoners en vrijwilligers

Concept en projectleiding: Diane Elshout | contact diane@movingartsproject.nl | 0658-887-881

Artistieke leiding:

Diane Elshout: choreograaf - danser - theaterwetenschapper - bedrijfskundige
Noud Verhave: beeldend kunstenaar - fotograaf - begeleider creatieve processen - grafisch ontwerper
Simon Rowe: choreograaf - danser - theatermaker - muzikant

Betrokken kunstenaars uit T85:
Karien van Assendelft
Iris Lammertsma
Petra van Aken
Janine Toussaint
Karina Meister

Ondersteunend team:
Zeraja Terluin – teamcoördinatie

Navajo Munzer – productie leider
Esther Kars - productie assistent
Cisca Vereertbrugghen - assistent communicatie en productie


HEIMverANDER(t) is een initiatief van Moving Arts Project MAP logo

Moving Arts Project, kortweg MAP, bestaat uit drie zeer verschillende persoonlijkheden, die gezien hun interesse en achtergrond, een interessante mix van ideeën en ervaringen samen brengt. MAP bestaat uit de kunstenaars Diane Elshout, Simon Rowe en Noud Verhave. Samen beslaan zij een breed spectrum aan disciplines waaronder dans, theater, muziek, beeldende kunst, fotografie, woordkunst. Afhankelijk van het project, werken zij samen met kunstenaars uit andere disciplines.

MAP wil mensen “bewegen”. Bewegen staat voor het dynamiseren van individuen en groepen. Bewogen worden is ook geraakt worden, betrokkenheid voelen, en voor MAP is dat essentieel in zowel (inter-) menselijke als sociaal maatschappelijke processen. In haar kunstprojecten ontwikkelt MAP werkmethodes gericht op specifieke gemeenschappen en/of doelgroepen waarmee ze naar de doelgroep toe kunnen bewegen. Voorbeelden van deze methode zijn KLEUR-Color, rijke verhalen van bijzondere Amsterdammers, de ChillBus, een opgepimpte stadsbus als mobiel podium voor talentvolle jongeren, de Mobiele Picknick Tafel, een mobiel platform met armoede in de breedste zin des woords als overkoepelend thema, en natuurlijk het internationaal genomineerde HEIM-Thuis in Transvaal.

W
www.movingartsproject.nl
E
info@movingartsproject.nl

Het thuis van MAP is kunst- en cultuurgebouw T85 - TUGELA85. De kunstenaars van Tugela85 zijn werkzaam in de disciplines beeldende kunst, theater, dans en beweging, performance en interactieve kunst. Zij organiseren projecten, voorstellingen, workshops en presentaties op locatie en in de Transvaalbuurt van Amsterdam.

T85 heeft als adres:
Tugelaweg 85
1091 VN Amsterdam.

W
www.tugela85.nl
T www.twitter.com/samsamtuug

MAP logo